Ansatte

Daglig leder, journalist

Skjalg Andreassen

Har jobbet med media siden han gikk på ungdomsskolen. På videregående ble han så revet med at han etter hvert tilbrakte mer tid i jobb på Nordlys, enn på skolen. Siden har han jobbet i media og med media. Først som journalist i Nordlys og Studentradioen, senere som featureleder og vaktsjef i Nordlys, før han startet Krysspress i 1998. Dagsform er dessverre tidvis preget av fotballresultater fra England, og vi må bare advare mot hans noe overtydelige kroppsspråk. Det vises fra fly hvis Arsenal har tapt, for å si det sånn…

Mobil: 908 50 239

E-post: skjalg(a)krysspress.no

Journalist

Oddny J. Johnsen

Utdannet fra Norsk Journalisthøgskole i Oslo, med TV-fordypning og har producerutdanning fra Folkeuniversitetet i Finnmark. Opprinnelig tanaværing med karriere fra Finnmarken og små innhopp i Byradioen og VG fra studietiden i Oslo, før hun havnet i Tromsø og Nordlys i 1994. Der jobbet hun med ulike stoffområder, og var de siste årene der fast ansatt som vaktsjef og reportasjeleder før hun i 2004 tok overgang til Krysspress. Oddny er svært allsidig og kan spille i de aller fleste posisjonene på «banen» vår. Pleier å skryte av at hun (for 100 år siden) ble Tanamester i traktorkjøring.

Mobil: 959 62 381

E-post: oddny(a)krysspress.no

Typograf

Hans Jakobsen

Fagbrev som typograf i 1983, og har siden da mangfoldig erfaring i det grafiske faget; fra avis, byråer og trykkerier. Var med på oppstarten da Krysspress ble aksjeselskap i 2000, og har ansvar for grafisk produksjon av magasiner, brosjyrer, årsmeldinger og annonser. Hans jobber raskt og effektivt og har en ukuelig stå på-vilje. Sier aldri nei. Hans heier også på Arsenal, men kan fungere godt uansett resultat.

Mobil: 959 41 272

E-post: hans(a)krysspress.no

Grafisk designer/videoredigerer

Sigurd Illguth Kvamme

Har et talent og en formsans som ble oppdaget av oss i Krysspress allerede mens han gikk på videregående, og vi hentet han derfor inn til faste oppdrag for oss etter at han var ferdig med å passe på Kongen. Året i HM Kongens Garde har gjort han svært stilsikker, også innen eget fagfelt. Han besvarer enhver utfordring med «Det skal vi nok få til», og får til. Sigurd har stått fram som Chelsea-fan, noe han har en omsorgsfull evne til å dempe de dagene det trengs – av rent arbeidsmiljømessige hensyn.

Mobil: 414 55 630

E-post: sigurd(a)krysspress.no

Fotograf

Rune Stoltz Bertinussen

Selskapets kunstnersjel. Utdannet som portrettfotograf hos Fotograf Stokmo i 1990, og har siden levd av sine bilder innenfor et vidt spekter av sjangere – i innland og utland. Etter elleve år som frilanser tilknyttet VGs Tromsøredaksjon, begynte han i Krysspress i 2003, og her har han hovedansvar for billedproduksjon og illustrasjoner. Som ansatt i Krysspress, har han blitt premiert for flere av bildene sine i nasjonale konkurranser. Han har en lidenskap for Tromsø IL, som han fortsatt fotograferer på samtlige hjemmekamper.

Mobil: 915 21 047

E-post: rune(a)krysspress.no