Ansatte

Daglig leder, journalist

Skjalg Andreassen

Har jobbet med media siden han gikk på ungdomsskolen. På videregående ble han så revet med at han etter hvert tilbrakte mer tid i jobb på Nordlys, enn på skolen. Siden har han jobbet i media og med media. Først som journalist i Nordlys og Studentradioen, senere som featureleder og vaktsjef i Nordlys, før han startet Krysspress i 1998. Dagsform er dessverre tidvis preget av fotballresultater fra England, og vi må bare advare mot hans noe overtydelige kroppsspråk. Det vises fra fly hvis Arsenal har tapt, for å si det sånn…

Mobil: 908 50 239

E-post: skjalg(a)krysspress.no

Journalist

Oddny J. Johnsen

Utdannet fra Norsk Journalisthøgskole i Oslo, med TV-fordypning og har producerutdanning fra Folkeuniversitetet i Finnmark. Opprinnelig tanaværing med karriere fra Finnmarken og små innhopp i Byradioen og VG fra studietiden i Oslo, før hun havnet i Tromsø og Nordlys i 1994. Der jobbet hun med ulike stoffområder, og var de siste årene der fast ansatt som vaktsjef og reportasjeleder før hun i 2004 tok overgang til Krysspress. Oddny er svært allsidig og kan spille i de aller fleste posisjonene på «banen» vår. Pleier å skryte av at hun (for 100 år siden) ble Tanamester i traktorkjøring.

Mobil: 959 62 381

E-post: oddny(a)krysspress.no

Typograf

Hans Jakobsen

Fagbrev som typograf i 1983, og har siden da mangfoldig erfaring i det grafiske faget; fra avis, byråer og trykkerier. Var med på oppstarten da Krysspress ble aksjeselskap i 2000, og har ansvar for grafisk produksjon av magasiner, brosjyrer, årsmeldinger og annonser. Hans jobber raskt og effektivt og har en ukuelig stå på-vilje. Sier aldri nei. Hans heier også på Arsenal, men kan fungere godt uansett resultat.

Mobil: 959 41 272

E-post: hans(a)krysspress.no

Fotograf

Rune Stoltz Bertinussen

Selskapets kunstnersjel. Utdannet som portrettfotograf hos Fotograf Stokmo i 1990, og har siden levd av sine bilder innenfor et vidt spekter av sjangere – i innland og utland. Etter elleve år som frilanser tilknyttet VGs Tromsøredaksjon, begynte han i Krysspress i 2003, og her har han hovedansvar for billedproduksjon og illustrasjoner. Som ansatt i Krysspress, har han blitt premiert for flere av bildene sine i nasjonale konkurranser. Han har en lidenskap for Tromsø IL, som han fortsatt fotograferer på samtlige hjemmekamper.

Mobil: 915 21 047

E-post: rune(a)krysspress.no