Om Oss
Remiks Årsmelding 2014

WEBDESIGN/-INNHOLD

Vi kan levere både innhold og design til websiden din. Vi har erfaring med både å levere løpende webinnhold, eller «enkeltutgivelser» som for eksempel årsmeldinger i elektronisk format. Vi kan kode websider fra grunnen av, eller bruke allerede etablerte verktøykasser.

VIDEOPRODUKSJON

Vi produserer videoreportasjer for våre kunder, enten det nå dreier seg om holdningsskapende arbeid, vesentlig informasjon eller ren underholdning. Vi står for hele produksjonen fra idé og dreiebok til redigering og publisering.

d:mag

MAGASINER

Som publiseringsbyrå har magasiner hele tiden vært vårt hovedprodukt. I dag produserer vi fast sju ulike magasiner. Det eldste av dem, FINALISTEN, har vi produsert siden 1999!

TEKSTOPPDRAG

Våre journalister har lang fartstid fra ulike spesialområder innen media. Vi har laget alt fra bokmanus og omfattende featurereportasjer til korte nyhetstekster. Vi tar også på oss språkvask/evaluering av andres manus.

RÅDGIVNING

Vi tilbyr kommunikasjonsrådgivning på timebasis. Enten det handler om å lage en overordnet kommunikasjonsplan, eller assistere ved akutte hendelser.

Bakehuset as

KAMPANJER

Vi er ikke noe reklamebyrå, og det understreker vi alltid for kundene våre. Men vi kan kommunikasjon, og vi har derfor produsert verdibaserte reklamekampanjer med svært gode resultater. Det vil vi fortsette med når anledningen byr seg. Vi hadde for eksempel ansvaret for å promotere Vanndagen 2013 og lagde «Verdens flotteste medarbeidere»-kampanjen for Bakehuset Nord-Norge i 2014.

PROFILERING

Vi bistår våre kunder med det de måtte trenge av profileringsutstyr. Fra å designe eller redesigne bedriftsprofil til bruk på alt fra visittkort og reklamepenner til veggtapet og lysskilt. Ved hjelp av våre dyktige underleverandører kan vi produsere det meste av profilmateriell, som vi gjerne visualiserer for deg på forhånd ved hjelp av våre dyktige grafikere.